Romania, participant la peste 1900 proiecte transnationale de cercetare-inovare finantate de Comisia Europeana

1900 de proiecte, din cele peste 22.000 finantate prin Programele Cadru de Cercetare-Inovare ale Comisiei Europene, au implicat organizatii sau institutii din Romania, in mai bine de 10 ani. Dintre acestea, numai 153 au fost coordonate din Romania – ca beneficiar principal, din care 62 in ultimii 7 ani.

Spre comparatie, Marea Bitanie a fost implicata in peste 38.000 de proiecte, la polul opus in UE aflandu-se Letonia (cu 688 proiecte)

Spre exemplu, pe componenta dedicata IMM-urilor, a fost finantat in Romania un proiect referitor la un sistem automat de radiografie digitala pentru inspectarea electronicelor din plastic. Beneficiarul principal a fost ACCENT PRO 2000 S.R.L. cu 6 parteneri transnationali din Marea Britanie, Franta , Olanda si Spania.

O alta initiativa, coordonata de Universitatea Bucuresti, a primit finantare de 100.000 de euro pentru o cercetare legata de „Controlul reproducerii in Romania post-comunista / Problema avorturilor (vezi principalele informatii despre proiect – aici )

Puteti afla detalii despre diferite proiecte finantate pe site-ul CORDIS – baza de date care include informatii despre toate proiectele cu activitati de cercetare finantate de Comisia Europeana, pana in prezent.

Urmatoarele proiecte din diferite sectoare care implica activitati de cercetare vor putea fi finantate, incepand cu anul viitor, prin programul HORIZON 2020 – cel mai consistent program de finantare in zona cercetarii, al Uniunii Europene, de pana acum, cu un buget de circa 77 miliarde euro pentru perioada 2014-2020.

Primele linii de finantare prin  programul HORIZON 2020 vor fi lansate miercuri, 11 decembrie, de catre Comisia Europeana.

In case you have a particular project that you need to achieve, you may want to speak to the study paper writing service about whether or not they have

An article can serve several unique functions, but the primary structure stays the exact same no matter what the

But you need to remember you should not get carried away by an online website

In conclusion, you want to be certain you write your research affordable-papers.net documents properly and comprehensively.

that guarantees you to give you best value for your money.

purpose is.

any experience writing that specific kind of paper.

, , , ,

Inca nu exista comentarii.

Lasă un răspuns