Grup de lucru

Asociatia Actori Europeni, Asociatia Eurocentrica (parteneri in proiectul „Instruire, metodologie si platforma de informare si pregatire a Coalitiei pentru programare POS DRU”) initiaza, prin prezenta platforma de comunicare online, un grup de lucru online cu actorii principali interesati de procesul de elaborare a documentelor de programare 2014-2020 si, ulterior, de implementare a programelor.

Parteneri de dialog, in grupul de lucru online:

In Grupul de lucru sustinut de platforma online se vor schimba informatii si opinii, noutati, analize si alte documente pe tema Fondurilor europene 2014-2020.

Organizatiile si institutiile interesate sa fie cooptate in acest Grup de lucru sunt invitate sa contacteze coordonatorii platformei la adresa redactie @ euractiv.ro.

Un raspuns la Grup de lucru

  1. tamara 1 martie 2015 la 14:41 #

    Buna ziua!
    Am identificat in judetul Teleorman un potential obiectiv cultural, care ar scoate din anonimat cultural acest judet. Ca persoana fizica nu pot accesa fonduri pentru un obiectiv de patrimoniu național – conacul lui Constantin Noica, însa, poate grupul are cunostintele necesare pentru a realiza acest lucru.
    Am vrut sa accesez fonduri norvegiene pentru patrimoniu cultural, am incercat sa gasesc un partener din cadrul administratiei locale, nici un raspuns sau interes.
    V-as ruga sa imi sugerati o cale de a renova , din fonduri europene, un obiectiv cultural uitat/ pretabil pentru tabere culturale.

Lasă un răspuns