AFCN/ Selecție pentru experți evaluatori independeți la secțiunea de proiecte editoriale

Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) invită experți evaluatori independenți să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de evaluare a proiectelor editoriale propuse spre finanțare în sesiunea III/ 2016.

Candidații își pot depune candidatura, individual, aici, prin completarea unui profil personal în aplicatia online. Experiența de peste trei ani în domeniul de evaluare constituie un avantaj, potrivit AFCN.

În sesiunea de finanţare III /2016 proiectele editoriale se vor înscrie în cinci secţiuni, ceea ce presupune constituirea a cinci comisii de evaluare: Carte, Reviste și publicații culturale, Proiecte noile media (inclusiv online), Ediții critice, Ediție de poezie.

Procesul de evaluare se desfășoară on-line pe o perioadă de 20 de zile calendaristice și nu necesită prezenţa expertului în București pe parcursul evaluării. Evaluarea proiectelor este o activitate remunerată.

Înscrierile se fac exclusiv folosind aplicaţia on-line, începând cu 26 aprilie și până cel târziu la data de 23 mai 2016. Informații suplimentare puteți solicita la tel. 021.891.91.49/0754.203.114, sau e-mail: contact@afcn.ro.

Inca nu exista comentarii.

Lasă un răspuns