UPDATE POS DRU Economie sociala/ Lansare: 28 iulie/ Clarificarile Ministerului

Propunerile de proiecte pentru contractarea finanţărilor de 200 de milioane de euro pentru dezvoltarea economiei sociale vor putea fi încărcate în sistemul Action Web în perioada 28 iulie – 11 august a.c., conform prevederilor documentelor publicate in data de, 10 iulie în Monitorul Oficial.

„Lansarea acestui apel dedicat dezvoltării economiei sociale reprezintă încă un pas în a începe să finanţăm în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane proiecte care sprijină semnificativ incluziunea socială şi care pot produce schimbări de anvergură la nivelul societăţii. Odată cu lansarea cererii de proiecte de 200 milioane de euro pentru finanţarea economiei sociale prin POS DRU marcăm importante schimbări de abordare: proiectele vor fi evaluate încă din prima zi de depunere – nu mai stăm să aşteptăm închiderea apelului pentru a începe evaluarea-, respectiv am plafonat nivelul salariilor şi al altor cheltuieli eligibile în cadrul proiectelor”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, printr-un comunicat de presa.

Vezi detalii pe site-ul www.fonduri-ue.ro

UPDATE 24 IULIE:

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU), din cadrul Ministerului Fondurilor Europene, a publicat Lista întrebărilor și răspunsurilor referitoare la Ghidul Solicitantului – Condiții Specifice aferent Cereri de Propuneri de Proiecte nr. 168 „Dezvoltarea economiei sociale”.


Document anexat:

Sursa: AM POSDRU

 

, , ,

Inca nu exista comentarii.

Lasă un răspuns