Organizatiile de mediu semnaleaza o serie de „carente” in draftul Acordulul de Parteneriat, pe acest domeniu

Lipsa corelarii in abordarea obiectivelor tematice, lipsa includerii Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii intre prioritatile de mediu, repetarea unor greseli facute in perioada de programare 2007-2013 sunt numia cateva din problemele semnalate de Coalitia organizatiilor de Mediu in ceea ce priveste draftul Acordului de Parteneriat pentru fondurile UE 2014-2020.

Organizatiile membre ale Coalitiei pentru Mediu si Coalitiei pentru Fonduri Structurale au transmis o scrisoare deschisa Ministruilui Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, legate de continutul propunerii de Acord de Parteneriat publicata la inceputul lunii iunie.

Astfel, organizatiile mentioneaza cateva puncte problematice, precum abordarea Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si prioritatile majore de mediu, identificate in document. Prin scrisoare se solicita reluarea si buna organizare a consultarii cu toti cei interesati.

Citeste textul integral al Scrisorii aici: Scrisoare deschisa Coalitia pentru Mediu

, , , ,

Trackbacks/Pingbacks

  1. Comentarii pe draftul documentelor pentru finantare UE 2014-2020: Lipseste ca obiectiv clar legatura intre sistemul de educatie- cercetarea- mediul… - Gogoloi - 7 august 2013

    […] Pana in prezent, legat de draftul Acordului de Parteneriat, numai organizatiile de mediu au transmis oficial un punct de vedere, care poate fi vazut aici. […]

Lasă un răspuns